De’Longhi Group tekent voor 10 jaar in Breda!

01 jul 2021Nieuws

De’Longhi Group huurt circa 937 m² kantoorruimte voor 10 jaar in het gebouw ‘ComfortZone Breda’ aan het Minervum 7032.  Dit is de derde transactie in dit gebouw in de afgelopen 12 maanden wat bevestigd dat er voor dit markante object een gezonde belangstelling bestaat.

‘ComfortZone Breda’ is een echte blikvanger met een maximale attentiewaarde door de ligging langs de rijksweg A27. Het object heeft een sprekende, tijdloze architectuur en biedt bedrijven de mogelijkheid om zich op adequate en comfortabele wijze te huisvesten. Op dit moment is er nog circa 892 m² ruimte beschikbaar voor verhuur.

De’Longhi is producent en leverancier van huishoudelijke artikelen in 120 markten over de hele wereld. Binnen de productenlijn is de espressomachine de meest toonaangevende. Binnen het van oorsprong Italiaanse bedrijf werken meer dan 9.000 werknemers. In 2020 genereerde de De’Longhi Group 2,35 miljard aan omzet. Sinds 2006 is de Benelux vestiging gehuisvest in Breda. Met de verhuizing naar ‘ComfortZone Breda’ wordt ingezet op verdere ontwikkeling en groei van de onderneming.

De Lobel & Partners realiseerde deze transactie namens ComfortZone Offices